Uw Miele wasmachine geeft een storing.

Het kan natuurlijk gebeuren dat uw trouwe Miele u in de steek laat.

Hieronder staan een paar storingen die we bij Miele wasmachines tegen komen.

Komt u er zelf niet uit? Miele-reparatie.nl lost graag de problemen voor u op.

Voor het maken van een afspraak kunt u me bereiken op 06 395 490 67 

 

Zo af en toe gebeurt het wel eens dat we bij een Miele wasmachine komen die de storing “Spoelen” geeft.

In de meeste gevallen zijn dan de koolborstels versleten, na het vervangen van deze onderdelen doet de machine het weer jaren.

Maar soms is er meer aan de hand. Het kan namelijk ook gebeuren dat er een onderdeel op de print defect is waardoor de motor van de wasmachine niet meer draait en de machine ook storing “Spoelen” geeft. In dit geval dient de print vervangen te worden door een nieuwe of een ruilprint. De witgoedmonteur heeft voor zijn klanten diverse ruilprints op voorraad.

Miele-reparatie.nl voert deze reparatie graag voor u uit.

 

Ook komen we regelmatig tegen dat de machine niet meer zo stil is als dat hij was toen de machine nieuw was. Als een Miele wasmachine wat ouder wordt kan het zijn dat de schokdempers van de trommel hun werk minder goed doen. Het gevolg is dan lawaai tijdens het centrifugeren.

Dit probleem kan Miele-reparatie.nl voor u oplossen door het vervangen van de schokdempers.

Miele-reparatie.nl  voert deze reparatie graag voor u uit.

 

Een veel gehoorde klacht is dat de Miele wasmachine niet voldoende water tot zich neemt.

Het zou kunnen zijn dat in de loop van de jaren de kraan wat verkalkt is geraakt. Dit kan eenvoudig gecontroleerd worden door de waterslang los te maken van de kraan. We kunnen nu de kraan testen op de uitloop van voldoende water. Mocht dit echter in orde zijn ligt het voor de hand dat het probleem in de machine zit. In de meeste gevallen komt het probleem doordat de inlaatventielen hun werk niet meer goed doen. Het vervangen van de ventielen is in de meeste gevallen de juiste oplossing.

Miele-reparatie.nl voert deze reparatie graag voor u uit.

 

Miele wasmachine lekt water.

Dit is nou typisch een probleem waarbij van tevoren niet valt te vertellen wat er defect is aan de machine. In een wasmachine zitten vele slangen en ventielen die in uitzonderlijke gevallen vroegtijdig kunnen gaan lekken. In sommige gevallen is de pomp lek, maar de lekkage zou ook van u zeepbak af kunnen komen of van een van de vele slangen.

Miele-reparatie.nl komt graag bij u langs om het probleem op te lossen.